Genta Ismajli ka një kërkesë mjaft të veçantë

By

Këngëtarja Genta Ismajli së fundmi erdhi me projektin ‘Squat Baby’ i cili u prit mjaft mirë dhe arriti të grumbullojë një numër të madh të klikimeve në Youtube.

Projekti në fjalë ishte i punuar deri në detajet më të vogla gjë që po e vërteton edhe suksesi i tij.

Por puna e këngëtares nuk ka përfunduar me kaq pasi ajo është në përgaditje edhe të disa projekteve të reja.

E aktiviteti i saj është i madh nuk mbetet vetëm në muzikë pasi që ajo është shumë aktive edhe në rrjete sociale ku pothuajse çdo ditë bënë postime të reja.

Sot ishte rradha për një të tillë por kësaj rradhe ajo kishte një kërkesë për ta ndihmuar atë ta gjejë se kush bën thonjtë në atë mënyrë sikurse në fotografinë të cilën e publikoi.

Natyrisht ajo morri komente të shumta të cilët mundoheshin t’a ndihmonin këngëtaren./Prive.al/

genta

 

Artikuj të ngjashëm