Getinjo: ‘Trim je kur i zgjat dorën konkurrentit…’

By

Me anë të një shkrimi që Getinjo postoi mbrëmë në llogarinë e tij në Instagram, ishte ndër ato shkrimet që do ju bëjë të mendoni se si duhet t’i perceptoni gjërat rreth jush.

“Unë mendoj që trimëria nuk është në zemër por është në mëndje, sepse mendja të shtyn gjithmonë të bësh diçka! Nëse mendja nuk është e sigurt atëherë ndodh frika, dhe frika është ndjenjë që të bën të ligë dhe injorant! Por nëse mendja është e sigurt atëherë ndodh trimëria, dhe trimëria është ndjenjë që të bën të sigurt në vete dhe bën t’i dish aftësitë e tua! Trim je ku ja zgjat dorën konkurrentit dhe i ndihmon, eh frikacak je kur mundohesh të dëmtosh konkurrentin”

 

Artikuj të ngjashëm