Genta e Labi gjysmë milioni për 6 ditë (Video)

By

Përderisa shumë artistë po shpallin luftë përmes klikimeve, për Gentën e Labin duket që ato nuk zgjojnë dhe aq interesim.

Kënga e tyre edhe pse po dëgjohet shumë, nuk ka regjistruar shumë klikime në kanalin e Gentës në YouTube.

Vetëm për 6 ditë ajo ka shënuar mbi gjysmë milion shikime për dallim nga duetet e tjera të cilët kanë mbledhur miliona që në ditët e para.

Kjo mund të jetë edhe për shkak të largimit për disa orë nga YouTube./Prive.al

Artikuj të ngjashëm