Ganiu i zgjat dorën e pajtimit, ky është reagimi i Shqipes

By

Ganiu dhe Shqipja kanë diskutuar rreth situatës që kanë krijuar.

Ganiu i ka zgjatur dorën për tu pajtuar, por Shqipja nuk ka pranuar.

Edhe pse ajo nuk ka pranuar ai i ka thënë “të prift e mbara”.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm