Debat me tone të larta mes Shqipes dhe Albës

By

Alba dhe Shqipja sot kanë debatuar me tone të larta.

Shqipja ka kritikuar Albën se ajo në lojë vetëm është pasuar si top, nga dikush te dikush tjetër.

Kjo gjë e ka revoltuar Albën, e cila me zë të lartë i thoshte Shqipes se ajo nuk di gjë, vetëm flet kot.

“Njësoj si ti, që nuk di të argumentosh”, ia ka kthyer Shqipja.

Më tutje Shqipja ia përmendi Albës edhe vizitën e motrës së saj, që sipas Shqipes ajo ia ka tërhequr vëmendjen që të ketë kujdes sepse e kanë përdorur Albën.

Por Alba ka mohuar se motra e saj i ka thënë diçka rreth lojës ose sjelljes së saj, por vetëm e ka këshilluar që mirësinë mos t’ia keqpërdorin.

Me kaq nuk mbaruan thumbimet e Shqipes, e cila i tha Albës që “shumë shpejt do t’i dali fytyra e vërtetë”.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm