Fustanet blu si qielli – të preferuarat e këtij sezoni (FOTO)

By

Këtë verë, ngjyrës së kaltër si qielli nuk mund t’i themi edhe aq lehtë jo!

Është elegante, femërore dhe e butë, andaj edhe preferohet shumë nga vajzat  dhe gratë.

Funksionon edhe në dalje të thjesha, ndjonje fustan nga pambuku i kaltër e hapur, apo edhe për daljet natën ndonjë fustan i kaltër nga mëndafshi.

Më poshtë i gjeni të preferuarat tona.

Artikuj të ngjashëm