Keepman lanson këngën e re dhe kjo është e vecanta e projektit!

By

Vera e vitit 2016 ishte e pushtuar nga zëri i tij dhe i anëtarëve tjerë të grupit PINT të cilët përmes shumë këngëve e veçanërisht  ‘Thirri kejt shoqet’ arritën të marrin një sukses mjaft të madh teksa produktet e reja nga ana e tij nuk munguan as në vazhdim.

Pas këngës së tij të fundit bashkëpunim më Young Zerka, Smile – ai u rikthye me një projekt të ri.

Lajmin e bëri të ditur në Instagram më anë të një postimi ndërsa videon e një projekti freestyle, e ka publikuar po ashtu në IGTV – Instagram TV duke mos e lansuar fare në Youtube. /Prive.al

https://www.instagram.com/tv/B1JT4OVnGB0/?igshid=1dgzjapmdv6n7&fbclid=IwAR2sSX2bYkl6huxS6LnLYyqyp912o9_GErJUIJarGwxbrlsMIUperF99hzc

 

 

Artikuj të ngjashëm