Fundet që do të jenë trendi në 2020-ën

By

Cilat do të jenë modelet ‘top’ të pranverës 2020? Fundet me pala dhe ato prej lëkure do të jenë ende në qendër të vëmendjes dhe e njëjta gjë vlen edhe për ato xhins të cilat do të pasurohen me butona dhe xhepa anësore.

Fundet e gjata deri në këmbë dhe modelet mini me printe të kafshëve ose fantazi të gjalla, do të jenë ende në trend; por do të jenë mbi të gjitha fundet midi ato që do të mbretërojnë gjatë gjithë sezonit.

Nga fundet me lule tek ato prej tyli; nga ato tweed në versionet e satenit; padyshim që do të jenë fundet midi mbretëreshat e padiskutueshme të pranverës 2020, living. Këtu më poshtë keni disa prej tyre:

Artikuj të ngjashëm