Frutti edhe i certifikuar si superbrand, fiton çmimin nga “Kosovo’s Choice 2017”

By

Për kompaninë Frutti sapo u shtua dhe një çmim “Kosovo’s Choice 2017” nga Superbrands.

Çmimi për kompaninë e lëngjeve Frutti, është ndarë në natën ceremoniale të edicionit të “Superbrands Kosovo’s Choice 2017”, me ç’rast janë ndarë çmimet për 29 kompanitë më të mira të përzgjedhura nga një këshill 15-anëtarësh.

“Në sirtarët e kompanisë Frutti sapo u shtua dhe një çmim “Kosovo’s Choice 2017” nga Superbrands.Jemi pafundësisht krenarë që puna, dashuria, pasioni dhe sakrifica e punës sonë shpërblehet e ndër të tjera edhe nga vlerësimi i ekspertëve ndërkombëtarë të certifikimit të markave.Të jesh superbrand do të thotë të jesh zgjedhja e parë e konsumatorit, e jeni ju të dashur konsumator vlerësuesit më të mirë të punës sonë”, thuhet në deklaratën e kompanisë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm