Forma të hatashme trupore, por Dafina Zeqiri nuk ha shëndetshëm!

By

Trupi i saj thotë diçka tjetër, e tavolina diçka tjetër!

Do mendonim se Dafina Zeqiri ha përmes një diete të balancuar me proteina, yndyrna e karbohidrate, por fakti nuk qëndron ashtu.

Këngëtarja e famshme shqiptare ka treguar se cili është vakti i saj i një dite është i mbushur me kalori.

Ajo e ka prezantuar tavolinën e drekës dhe ajo është e mbushur me ushqime të shijshme, që të bëjnë të lakmosh edhe duke qëndruar në anën tjetër të telefonit.

“Në djall vaftë dieta”, ka shkruar Dafina…

Por tani shtrohet pyetja, me këtë pjatë të bëshme, si ia del Dafina Zeqiri të jetë aq në formë?

Artikuj të ngjashëm