Flaka Krelani e rrëfen pa hezitim, sa paguhet për një mbrëmje live? (VIDEO)

By

E vlerësuar si njëra ndër këngëtaret shqiptare me zërin më të bukur dhe më të fuqishëm, koncertet dhe mbrëmjet muzikore nuk i mungojnë.

Këngëtarja shqiptare Flaka Krelani, ka rrëfyer në Nd’rrimin e Natës me Alaudin Hamitin se është shumë e lumtur  me të ardhurat që ka nga muzika që bën dhe madje, edhe se sa paguhet për një interpretim live.

Krelani në lojën e famshme “Haje ose Thuaje” në NIN, është përballur me pyetjen se sa para merr për një mbrëmje!

Pa hezituar fare dhe pa e vënë aspak në shqyrtim nëse do hante diçka të shpifur apo të përgjigjej, këngëtarja e ka treguar çmimin e saj!

Ndiqeni të plotë intervistën:

Artikuj të ngjashëm