Fjolla Morina viziton emergjencën ?!

By

Këngëtarja Fjolla Morina nuk është mirë me shëndetin këtyre ditëve, mungesa e gjakut në trupin e këngëtares apo e njohur me emrin Anemia, po del ti shkaktoj problem të kohë pas kohëshme, marramendje të pakontrolluar e tension të ulët.

Të enjten, Fjolla ishte shoqëruar nga një mike e saj për në emërgjencën e spitaleve private në kryeqytet, dhe menjëherë për të ishte sevuar një infuzion dhe fillimi i një terapie intenzive.

E rëndësishme është që diçka të rrezikshme në gjithë këtë mes nuk kemi.

Artikuj të ngjashëm