Teuta Selimi me 3 këngë të reja

By

Këngëtarja Teuta Selimi ka nisur punën intensive për projektet e reja.

Ajo ka gati 3 këngë, me ritëm të hareshëm e njëra ndër to do ta rikthej Teutën e viteve 2000 në Regge stil, madje edhe klipi do të realizohet në një nga plazhet e Shqipërisë edhe pse është dimër, ku si temë kryesore do të ketë vallëzimet tango dhe stilin cigan.

Ndërsa për këngët tjera nuk është vendosur ende idea e klipit por që të trija deri në janar do të jenë të gatshme.

Artikuj të ngjashëm