Filmat për të cilët të gjithë do të flasin këtë sezonë

By

Ka vetëm dy anë pozitive të mbarimit të verës, do të thotë që ne do të ndalojmë djersitjen sa herë që largohemi nga shtëpia, dhe filmat e vjeshtës janë zakonisht më të mirat e vitit. Ndërsa muajt e ngrohtë na dhanë disa filma mjaft fantastikë, argëtimi thjesht bëhet më i mirë pasi temperatura ftohet. Dhe këtë vit nuk bën përjashtim.

Ne e fillojmë sezonin me filma që bën zhurmë të madhe, si Hustlers të Jennifer Lopez dhe ndërsa afrohemi më afër dhe më afër festave, bileta e sezonit të çmimeve fillojnë të dalin.

Më poshtë, shikoni të gjitha filmat që të gjithë do ti shohin dhe për të cilët të gjithë do të flasin këtë sezonë.

Untouchable

The cover for Hulu's documentary Untouchable.

It Chapter Two

Image result for it chapter 2 movie

The Goldfinch

Image result for the goldfinch movie

Hustlers

Image result for hustlers movie

Corporate Animals

A movie poster for Corporate Animals.

Downton Abbey

A movie poster for Downton Abbey.

Lucy in the Sky

Joker

The movie poster for Joker.

The College Admissions Scandal

Miss Virginia

The movie poster for Miss Virginia.

 

Burimi: Glamour.com

Artikuj të ngjashëm