Era shpalos ndryshimet me gjoksin jashtë (Foto)

By

Këngëtarja Era Istrefi është një ndër emra që ka guxuar shumë jo vetëm me muzikën që kultivon por edhe me pamjen e jashtme.

Përpos stilit në veshje, Era ka ndryshuar shumë edhe paraqitjet në flokë. Jo vetëm në ngjyra por edhe në formën e tyre.

Së fundmi u paraqit me flokë të shkurtëra që u komentuan shumë e kjo nuk ka menduar larg syrit të ndjekësve të saj.

Një fans i saj ka realizuar një pikturë ku shihet e “zhveshur” këngëtarja dhe pasqyrohen ndryshimet e bëra nga ajo.

era

Artikuj të ngjashëm