Emrat e vërtetë të personaliteteve të njohura që nuk i keni ditur

By

Një emër i mirë skenik është i rëndësishëm për t’u bërë i suksesshëm.

Për këtë arsye nuk është çudi që shumica e personave që janë të suksesshëm dhe në qendër të vëmendjes, u lindën me emra krejtësisht ndryshe nga si i njohim ne.

Ja një listë e tyre:

Rihanna — Robyn Rihanna Fenty

Woody Allen — Allan Stewart Konigsberg

Mila Kunis — Milena Markovna Kunis

Brad Pitt — William Bradley Pitt

Gigi Hadid — Jelena Noura Hadid

Snoop Dogg — Calvin Cordozar Broadus, Jr.

Natalie Portman — Neta-Lee Hershlag

Bruno Mars — Peter Gene Hernandez

Nicki Minaj —Onika Tanya Maraj

Jennifer Aniston — Jennifer Linn Anastassakis

Jamie Foxx — Eric Marlon Bishop

Miley Cyrus — Destiny Hope Cyrus

Demi Moore — Demetria Gene Guynes

George Michael — Georgios Kyriacos Panayiotou

Helen Mirren — Helen Lydia Mironoff

Katy Perry — Katheryn Elizabeth Hudson

Nina Dobrev — Nikolina Konstantinova Dobreva

Michael Keaton — Michael John Douglas

Blac Chyna — Angela Renée White

Elton John — Reginald Kenneth Dwight

Artikuj të ngjashëm