Për t’ju ndjekur nga pas: Amouage Gold parfumi i ditës në Maison De Parfum

By

Amouage Gold, parfum i krijuar për të siguruar një aromë të veçantë…

Ky lloj është flagranca e parë e Amouage, e krijuar nga Guy Robert në vitin 1983. Është një aromë intensive florale, ideale për mbrëmje dhe okazione speciale.

Amouage Gold – sot është parfumi i ditës në Maison De Parfum, prandaj mund ta merrni me zbritje.

Nëse doni ta bëni për vete që në takimin e parë, nxitoni në Royal Mall në shtëpinë e parfumeve, për ta blerë sot shumë më lirë se herë të tjera./Prive.al

Artikuj të ngjashëm