Elon Musk mirëpriti në fshehtësi binjakë?

By

Elon Musk mirëpriti në heshtje binjakët me Shivon Zilis – një nga drejtueset e tij më të larta – në fund të vitit të kaluar, pretendon  një raport i ri nga Business Insider.

Sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga media, manjati i Tesla zgjeroi familjen e tij me Zilis në nëntor të vitit 2021.

Business Insider raporton se Musk, 51 vjeç dhe Zilis, 36 vjeç, kanë paraqitur një peticion për të ndryshuar emrat e binjakëve në mënyrë që “të kenë mbiemrin e babait të tyre dhe të përmbajnë mbiemrin e nënës së tyre si pjesë e emrit të mesëm”.

Urdhri thuhet se u miratua nga një gjykatës në Austin, Teksas, në maj, megjithëse emrat e fëmijëve mbeten të panjohur.

 

Artikuj të ngjashëm