Edhe modele edhe shkrimtare, Angela Martini zbulon detajet për publikimin e librit të saj më të ri

By

Angela Martini i ka bërë të gjitha. Ajo ishte vetëm 10 vjeç nga  Shqipëria e saj për në Zvicër, dhe 18 kur ajo nënshkroi me NEXT Model Management në Miami, Florida, dhe Elite Model Management në Neë York City.

Në 24 vjeç, ajo u bë Miss Universe. Dhe më pas ajo u ndal për një lloj jete tjetër – si një trajner jete. Ish-modelen e tani autore e librit e saj më të ri, “Ambasadori i Dritës” – e cila përmbledh kronologjikisht vështirësitë që nëna e saj duroi në Shqipëri, duke shpëtuar nga komunizmi dhe duke u bërë një grua e suksesshme në Zvicër – përshtypjet e saj për Donald Trump pasi fitoi Miss Universe dhe pse vendosi të linte një karrierë të suksesshme ndërsa kërkonte një jetë më domethënëse.

“Mesazhi kryesore nga libri im është se gjithçka ndodh për një arsye në jetë – e mira dhe e keqja. Do të shihni që ndonjëherë duhet të kaloni nëpër errësirë për të gjetur dritë. Karakteri juaj shpesh herë rritet më shumë përmes sfidave sesa përmes një jete të lehtë. Ne shpesh jemi duke u ankuar për shumë pak dhe po bëjmë justifikime pse gjërat nuk po ndodhin, por nuk kemi pse të viktimizohemi, thjesht duhet të besojmë se ne jemi arkitektët e jetës sonë! Citati im i preferuar që dua të ndaj është: Dashuro dhe jeto sikurse nuk je lënduar asnjëherë më parë!” – tha autorja e librit për një intervistë për HauteLiving.

Ajo vazhdoi duke thënë se “Libri do të publikohet në Shtetet e Bashkuara në pjesën e dytë të tetorit. Deri në fund të nëntorit libri do të dalë në treg në disa vende evropiane gjithashtu – vendi ime Shqipëri, Britani të Madhe, Itali, Zvicër, etj.  /Prive.al

Artikuj të ngjashëm