E vetmja gjë që Brad Pitt nuk duron dot kurrë që të tjerët t’ja thonë

By

Brad Pitt thjesht mund të jetë aktori i fundit me gjelbërim të përhershëm. Sigurisht, vetëm koha do ta tregojë, por dyshojmë se ai do të dalë ndonjëherë nga stili. Ai rrezaton freski, madje edhe tani në moshën 55 vjeç.

Pitt kohët e fundit foli me Zach Baron në GQ në lidhje me aktrimin, industrinë e filmit dhe jetën në përgjithësi. Baron nuk mbajti asgjë mbrapa, dhe lexuesit do të largohen me një vështrim të brendshëm se si mendon Pitt dhe si ndihet për filmat.

Image result for brad pitt roles

Fansat mund të kenë vërejtur se Pitt nuk po merr aq role udhëheqëse si më parë. Ishte një zgjedhje e vetëdijshme nga ana e tij. Tani që ai mund të marrë secilin rol që dashuron, po ndjek ato role sipas specifikave të tij.

Si të gjithë artistët, edhe Pitt e ka të vështirë të përshkruajë saktësisht se çfarë kërkon në një rol të ri. Ai thotë se dëshiron të sjellë diçka të veçantë për të gjitha pjesët që merr. Ai nuk dëshiron të marrë një rol nëse Tom Hardy do të mund ta bënte po aq mirë. Tani që ai nuk po vepron aq shumë, Pitt e kalon kohën e tij duke punuar në disa projekte të ndryshme prapa skenave.

Image result for brad pitt roles

Pitt gjithashtu shikon sa më shumë filma që mundet, me sa duket. Jo vetëm filmat amerikanë. Ai do të shikojë çdo gjë – në çdo gjuhë – nëse është nga një regjisor që i pëlqen. Në fakt, Pitt shpesh i befason njerëzit duke sjellë skena të paqarta nga filma ndërkombëtarë relativisht të panjohur. Ai duket se e vlerëson vërtet kinemanë e shkëlqyeshme, pavarësisht nga vjen.

Brad Pitt nuk mund t’i duroj dot njerëzit e quajnë atë “thjesht një aktor”

Ai tha: “Diçka që më shqetëson gjithmonë është kur thonë:” Epo, ai është aktor “ose” Ajo është aktore” – duke i dhënë një konotacion negativ si diçka e lehtë si thjesht një përgënjeshtrim. “ Aktrimi është plotësisht e kundërta.”

Shumë njerëz mendojnë se aktorët thjesht e shtiren mire, por për Pitt është e kundërta. Të gënjesh është diçka që ai e bën në jetën reale. Në ekran, ai kërkon diçka të vërtetë. Ai e krahason aktrimin me boksin.

“Kur ecni larg vendit të xhirimit, është mirë. Skenat janë si raunde në një luftë, ”tha ai. “Ju bëni të gjitha përgatitjet tuaja dhe bëheni gati, ju merrni dorezat tuaja, dhe futeni në aksion pasi bie zilja. Nëse e rrah fort rolin atëherë keni fituar.”

Me sa duket Brad Pitt nuk është thjesht i pashëm, ai është edhe një filozof. Perspektiva e tij për të qenë prapa skenës në më shumë filma është emocionuese, dhe ne nuk mund të presim për të parë se çfarë do na sjellë ai.

 

Artikuj të ngjashëm