13 vjet me ZONE Club, ju presin surpriza!

By

Të premten, ZONE Club mbush 13 vjet.

Klubi më i frekuentuar në Prishtinë mirëpret shumë njerëz në këtë datë që është shumë e veçantë.

Atë natë, pra më 7 korrik, Adrian dhe Xhurim Dema, Marshall dhe Dirty do iu argëtojnë deri në mëngjes.

Klubi ka ftuar fytyra të njohura publike për të festuar bashkë përvjetorin e 13-të.

Poashtu, të shtunën vazhdon ndeja me muzikë elektronike, ndërkohë sonte janë PINT për ta ndezur në maksimum klubin.

Mos mungoni!/Prive.al

Artikuj të ngjashëm