Dua Lipa – rangohet si vajza e veshur më së bukuri në Grammy

By

Bashkë me Lady Ggagan, këngëtaren e madhe Alicia Keys e Camila Cabellon, mediat ndërkombëtare e kanë listuar këngëtaren Dua Lipa si njërën ndër vajzat e veshura më së bukuri në Grammy.

Lady Gaga

Ajo po dukej mahnitëse në një fustan nga Hedi Slimane. Gaga kishte zgjedhur të vishte një fustan në ngjyrë metalie, i cili kishte një të qarë të madhe te këmba ndërsa varësja e saj nga Tiffany & Co vlen hiç më pak se 580 mijë dollarë.

Lady Gaga

Camila Kabello po shkëlqente në një fustan nga Armani Prive.

Camila Cabello


Alicia Keys në një fustan të Armanit në ngjyrë të kuqe, po ashtu radhitet në mesin e veshjeve më të bukura

Alicia Keys

Dhe ëmbëlsira për në fund: Dua Lipa me Versace na e mori gjithë vëmendjen.

Dua Lipa

Artikuj të ngjashëm