Dren Abazi përfaqëson Kosovën në një festival të rëndësishëm!

By

Këngëtari Dren Abazi pas pjesëmarrjes në festivale të mëdha të mbajtura në Francë, do të jetë prezent në një tjetër eveniment.

Bëhet fjalë për ‘Balkan Trafik Festival’ që mbahet në Bruksel nga datat 14 deri në 17 prill.

Prive mëson se Dreni atje do të shoqërohet me Zig Zag Orchestra dhe do të përfaqësojnë Kosovën në këtë festival që mbledh artista eminent nga i gjithë Ballkani.

Koncertet do të mbahet në një nga sallat më të mëdha dhe më prestigjioze, Bozar Hall. /PRIVE.AL

Artikuj të ngjashëm