Misse Beqiri në serialin ‘Real Houseëives of Cheshire’?!

By

Modelja Misse Beqiri përmendet pothuajse gjatë gjithë kohës në shtypin shqiptar

dhe atë ndërkombëtar për pozat seksi.

Por bashkëshortja e ish portierit të Manchester United, Lindergaard ka nisur një sipërmarrje të re.

Shqiptarja do të shfaqet në sezonin e tretë të reality shoë ‘Real Houseëives of Cheshire’ që shfaqet në ITVBe.

Transmetimi i episodeve të reja pritet të nis brenda pak javësh.

Artikuj të ngjashëm