Doktori i Mrekullive: Çfarë po ndodh me Nazllë dhe Aliun?

By

Nazllë për të parën herë nuk mendon për të tjerët dhe bën një gjest me Aliun!

Tensioni mes Ferman dhe Beliz vazhdon!

Në prag të vdekjes, shoqja e Nazllë shfaqet në spital

Doktori i mrekullive, këtë mbrëmje në ora 19:00

Artikuj të ngjashëm