DO AND DON’T: NORA ISTREFI VS. ZAIMINA VASJARI

By

Të dyja kanë trup të stërvitur mirë. Ndjekin palestrën dhe janë gjithmonë në top
formë.Madje këngëtarët edhe kanë pozuar me elemente sportive.
Nora Istrefi shfaqet me një top futbolli e ndërsa Zaimina me një të basketbollit.
Askush nuk mund ta mohojë se këngëtaret nuk duken hot. Por ka diçka që bën
diferencën.
Nora i është afruar më shumë elementit sportiv duke kombinuar veshjen me atë
çfarë përfaqësonte e ndërsa Zaimina pavarësisht se dukej seksi veshja e saj nuk të
shfaq ndonjë uniformë sportive kështu që kjo arsye e penalizon në raport me
Istrefin.
Portierja Nora kësaj radhe mbron gjuatjet e Vasjarit /Prive.al

Artikuj të ngjashëm