Ditë e veçantë për Jonida Maliqin, i biri e uron në mënyrën më të bukur (FOTO)

By

Në ditën Ndërkombëtare të Gruas, të përcaktuar nga Kombet e Bashkuara, edhe më të vegjëlve u mësohet se sa të rëndësishme janë gratë në një shoqëri, e sidomos nënat e tyre.

Image result for jonida dhe dan

Të bashkuar në kopshte, fëmijët përpiqen të tregohen kreativë dhe të surprizojnë bukur nënat e tyre dhe gjithmonë ja dalin..

Dhuratat e tyre janë më të veçantat për të ëmat, si ajo e këngëtares Jonida Maliqi që e mori nga i biri i saj Dan.

Një kartolinë rozë, e punuar me dorë, të dekoruar me një lule të madhe përsipër, Dan kishte shkruar për Jonidën: “Mami, të dua shumë. Dan”.

Artikuj të ngjashëm