Dëshiroheni të bëheni profesionistë në fotografi? Kjo mundësi s’duhet t’iu ikë

By

Në ditët që po jetojmë, paraqitja në rrjete sociale po bëhet cdo herë e më e rëndësisshme.

Në këtë mes, peshë kryesore kanë fotografitë.

E nëse keni menduar që t’ia merrni ‘dorën’ këtij profesioni duke u avancuar profesionalisht në këtë sferë, tashmë keni mundësinë.

Një prej fotografëve më të suksesshëm shqiptar, Arton Humolli ofron kurse private të fotografisë dhe ‘retouch’-it.Të interesuarit mund ta kontaktojnë Humollin në profilin e tij në Instagram meqenëse numri është i limituar. /Prive.

Artikuj të ngjashëm