Dikur mjaft të afërt.Po sot?! (FOTO)

By

Padyshim që afërsia që kemi pasur dikur me dikë nuk vazhdon të jetë e njejtë edhe sot, e sidomos kur je fytyrë publike marrëdhëniet e tua me njerëzit e tjerë janë plotësisht nën vëmendjen e shumë njerëzve, ku edhe detajet më të vogla bien në sy.

E nga një foto e realizuar ku shihen prezntuesja shqiptare Arbana Osmani si dhe këngëtari Kastro Zizo, duket se kanë qenë mjaft miq me njëri-tjetrin shumë vite me parë, e kjo duke u bazuar nga afërsia e këtyre të dyve nga po ky imazh.

Mirëpo, nëse e shikojmë sot nëpër vite nuk mund ta themi se kjo miqësi ka vazhduar të jetë po aq e ngushtë, duke u bazuar sërish nga ajo se nuk i kemi parë këta të dy bashkë.E kjo kjo e gjitha ndoshta edhe për arsyen e mos përshtatjes së këtyre të dyve në mes vete./Prive.al/

kIUbS4nx

Artikuj të ngjashëm