Ky është biznesi i familjes së Sinan Vllasaliut në Amerikë

By

Këngëtari Sinan Vllasaliu tash e një kohë krahas aktivitetit muzikor ka edhe disa biznese, me theks të veçantë përtej oqeanit.

Pas masave të shpallura si preventivë ndaj virusit korona, së fundmi është hapur sipërmarrja e Vllaslaiut përtej oqeanit.

Bëhet fjalë për restorantin me emrin e nipit të tij, Janit i cili mirëpret klientët pas rihapjes në Texas.

Ky restorant menaxhohet nga vajza e këngëtarit të njohur dhe bashkëshorti i saj.

Artikuj të ngjashëm