Dhurata e Dr. Rezana Saraqit dhe Liberta Spahiut mund të bëhet shumë shpejtë e juaja

By

Dr. Rezana Saraqi dhe Liberta Spahiu kanë vendosur që sot të bëjnë një dhuratë për ju.

Interesimi shumë i madh dhe i vazhdueshëm për tretmanin “Profhilo”, dhe pyetjet e pafundme të juve që nuk e keni provuar ende këtë tretman, tashmë do të keni mundësi ta provoni vetë ju.

Por si do të arrihet kjo?

Ju duhet që sot në ora 16:00 të hyni në faqen e Instagramit, të Dr. Rezana Saraqit, dhe duhet të gjeni përgjigjjen e saktë se sa herë në vit aplikohet tretmani “Profhilo”, dhe ju mbetet të prisni deri të bëhet përzgjedhja e fituesit.

Fituesi do të shpallet ditën e hënë me 15 nëntor.

Suksese! /Prive.al

Artikuj të ngjashëm