Dhurata dhe Elvana plane për një tjetër projekt?

By

Elvana dhe Dhurata numërojnë disa bashkëpunime, secili hit më i madh se tjetri.

Por duekt se vajzat kanë pëlqyer punën bashkë dhe tani ka lajme të mira.

Prive merr vesh disa informacione ekskluzive që mund t’i kuptoni në materialin e mëposhtëm. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm