Detajet e koncertit televiziv të organizuar nga Lady Gaga

By

Lizzo, Billie Eilish dhe Sir Elton John do të performojnë në një koncert televiziv të organizuar nga Lady Gaga, në mbështetje të punonjësve shëndetësorë që po luftojnë me pandeminë Covid-19.

Lady Gaga, së bashku me grupin Global Citizen, kanë mbledhur tashmë 35 milion dollarë për Organizatën Botërore të Shëndetësisë.

Fondet do të përdoren për blerjen e pajisjeve mbrojtëse për punonjësit shëndetësorë dhe do të mbështesin përpjekjet për të zhvilluar ilaçe dhe vaksina.

Këngëtarja gjithashtu njoftoi se kishte bashkë-orgaizuar një koncert në nderim të përpjekjeve të punonjësve shëndetësorë në luftën kundër koronavirusit.

Stevie Wonder and Sir Paul McCartney

“Një botë: Së bashku në shtëpi” ku do të marrin pjese edhe Sir Paul McCartney dhe Stevie Wonder, do të transmetohet drejtpërdrejtë në SHBA dhe do të shfaqet në BBC One në Mbretërinë e Bashkuar.

Lady Gaga tha se ajo dëshironte të theksojë mirënjohjen e thellë që ajo dhe shumë të tjerë ndjenin ndaj komunitetit mjekësor për punën e tyre në luftimin e pandemisë koronavirus.

“Ajo që ju po bëni është ta vendosni veten përpara rrezikut për ta ndihmuar botën dhe të gjithë ju përshëndesin”.

Artikuj të ngjashëm