Demi Lovato publikon një foto të paedituar me një mbishkrim shumë të sinqertë

By

Këngëtarja 27-vjeçare Demi Lovato u bë e sinqertë në postimin e saj në Instagram të enjten, duke ndarë një foto të vjetër me bikini të paedituar dhe duke shpjeguar ajo është lodhur duke u turpëruar për trupin e saj.

“Kjo është frika ime më e madhe. Një fotografi e imja në bikini e paedituar. Dhe gjejeni cfarë, kam ceculit!!!!” ajo filloi “Unë thjesht jam lodhur duke u turpëruar për trupin tim, duke edituar fotografitë (po, fotografitë e tjera të bikinit janë të edituara- dhe unë urrej që e bëra atë, por është e vërteta) në mënyrë që të tjerët të mendojnë se unë jam ideja e tyre për atë se cfarë është e bukur, por thjesht nuk jam unë. Kjo jom unë.”

View this post on Instagram

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited – and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

“Unë dua që ky kapitull i ri në jetën time të jetë në lidhje me të qenurit autentik për atë që jam në vend se të përpiqem të plotësoj standardet e dikujt tjetër. Kështu që kjo jam unë, e pa ndrojtur, e paduruar dhe krenare të zotëroj një trup që ka luftuar kaq shumë dhe do të vazhdojë të më mahnit kur të sjell në jetë një fëmijë një ditë, “vazhdoi ajo.

Lovato – e cila më parë ka qenë e hapur për luftën e saj me një çrregullim të të ngrënit dhe imazhin e trupit – shtoi që ajo është e emocionuar që do t’i rikthehet aktrimit dhe që nuk do të kalojë nëpër stërvitje të veshtira dhe të mos ha ushqime të caktuara.

Burimi: Yahoo.com

 

Artikuj të ngjashëm