Këngëtari i famshëm shqiptar ndërron fenë?

By

Besimi është njëra ndër gjërat që e formëson një njeri. Religjionet kanë shkuar gjithnjë opërkrah zhvillimit njerëzor dhe ato janë prezente e te fuqishme edhe tani në këtë shekull.

Image result for gjon karrica

Por gjatë tërë kohës, njerëzit lëvizin sa në një besim në tjetrin dhe ndryshojnë qëndrime e opinione.

Këtë siç duket e ka bërë edhe këngëtari shqiptar Gjon Karrica, i cili i përkiste besimit katolik megjithatë tani ka lënë të nënkuptohet se ka përqafuar judaizmin.

Nga një fotografi që ka publikuar në rrjetet sociale, ai ka vënë këtë përshkrim e po ashtu një kapele me yllin e Davidit në të. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm