Sam Smith veshi take në tapetin e kuq dhe historia prapa tyre do të ju përlotë

By

Të Mërkurën, 4 Shtator, SamSmith. bëri diçka që dëshironte të bënte për një kohë shumë të gjatë: Ai veshi  taka në tapetin e kuq, posaçërisht për GQ Awards of Men of the Year në Londër.

Image result for sam smith heels

Pas eventit, Smith shkroi në Instagram për të ndarë historinë prapa takave që kishte veshur në shfaqjen e çmimeve.

Ai shkroi, “Unë sapo u ktheva në shtëpi nga një mbrëmje e mrekullueshme dhe ndërsa po ecja në derën e hyrjes u ndala të dëgjoja takat e mia teksa kërcisnin në dysheme. Dhe thjesht u ndjeva i lumtur.”

Ai vazhdon, “Kishte një kohë kur unë mendoja se kurrë nuk do të jem në gjendje të jem vetvetja industrisë ose kujtdo. Ndihem kaq mirë dhe unë thjesht desha ta ndaj me ju të gjithë, dhe të ndaj një fotografi të takave të mia GORJ Gucci. Ato do të jenë gjithmonë takat e mia të virgjërisë. ”

Burimi: Cosmopolitan.com

 

Artikuj të ngjashëm