‘DEKALOGU KUQ E ZI’, VIRUSI QË DO TË SHKAKTOJ TË QESHURA (VIDEO)

By

Stupcat dhe Portokalli janë bërë bashkë e kur bashkohen humoristët më të mirë shqiptar ka vetëm një rezultat.
Të qeshurat nuk do të mungojnë në serialin më të ri mbarëkombëtar “Dekalogu Kuz e Zi”.
Por bashkimi i aktorëve nga Kosova e Shqipëria ka pasur edhe pak probleme në
komunikim e ndërsa lokacionet që janë përdorur do shihen për herë të parë në ekran.

Gazetare: Maki Bajrami/Prive.al

Artikuj të ngjashëm