Këto materiale ju presin të Shtunën në Prive (VIDEO)

By

E shtuna po vjen bashkë me episodin e ri të Prive.

Si çdo javë tjetër, edhe kësaj radhe, gazetarët e emisionit kanë përgatitur një varg materialesh interesante por cilët janë protagonistët dhe temat?

Detajet ua sjell promoja e mëposhtme ku mund të zbuloni më shumë në lidhje me atë që ju pret këtë javë në Prive.

Artikuj të ngjashëm