BLERO BASHKËPUNON ME ‘’HAVANA’’

By

Këngëtari Blero që së fundmi është mëse i përfulur për secilën lëvizje në jetën e
tij, është duke punuar në projektin e ri muzikor. Kënga e tij që do të vijë shumë
shpejtë është një bashkëpunim mes tij dhe një këngëtari Rumun. Blero është
apasionuar pas këngës “Vita Bella” të kënduar nga grupi Havana. Grup rumun ky,
që këtë këngë e publikuan me 26 Shkurt të këtij viti dhe pasiqë Blero ka dëgjuar
këngën ka kontaktuar me bendin edhe ka blerë autorsinë, dhe është duke punuar
në versionin shqip të kësaj kënge.

Artikuj të ngjashëm