Gjykata e thotë fjalën mbi padinë për Afrim Muqiqin

By

Dihet se tash e një kohë këngëtari Afrim Muqiqi është pjesë e një kontesti gjyqësor për motive banale, pagesën e parkingut në hapësirën e QKUK-së.

Për një kohë të gjatë, çështja e padisë u zvarrit në séance gjyqësore teksa më në fund është marrë vendimi.

Në favor të kujt është çështja?!

Prive ka zbuluar dhe ju sjell detajet tek ‘E vërtetë, e pavërtetë’ . /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm