Cili reper shqiptar do të mbajë koncert në Japoni? (VIDEO)

By

Përveç femrave shqiptare që kanë pushtuar botën me muzikë, edhe njëri prej reperëve shqiptar dita ditës numëron suksese.

Bëhet fjalë për Gashin i cili kësaj radhe do të nisë një turne në Japoni.

Shqiptari i cili ka kontratë me kompaninë e Jay-Z, Rocnation, e ka konfirmuar vetë këtë lajm.

Për më shumë, videoja e mëposhtme, ku ka të vërteta dhe të pavërteta të përmbledhura nga Prive.

Artikuj të ngjashëm