Çfarë tatuazhi ka në trup ministri Blerand Stavileci?!

By

Në shumicën dërmuese të paraqitjeve televizive, ai është nën petkun e politikanit.

Si Ministër të Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavilecin e hasim shpesh në media duke folur mbi projektet, punët në dikasterin që drejton dhe detaje tjera.

Por realisht, pak e kemi parë përtej kostumit serioz.

Në një dimension të tillë, Stavileci do të vijë nesër në Prive përmës një materiali të përgatitur nga gazetarja Maki Bajrami ku në një pjesë, ministri do shfaq aftësitë në basketboll.

E ka qenë veshja e tij sportive ajo që i ka vënë në pah një tatuazh në këmbë që pak kush e dinte që e ka.

Ndryshe, detajet mbi jetën e ministrit ju presin nesër në Prive nga ora 19:00.

Artikuj të ngjashëm