Burrat e lindur në këta muaj janë bashkëshortët më të mirë

By

Ka bashkëshortë të mirë dhe burra të këqij të lindur në çdo muaj të vitit – por ka shumë të ngjarë të gjeni një partner të mirë që lind gjatë këtyre muajve nëse kërkoni dikë të përkushtuar dhe të besueshëm:

Gusht

Njerëzit e lindur në gusht janë burra të jashtëzakonshëm, sepse ata janë të gjithë për besnikëri. Ata nuk do të ëndërronin kurrë të tradhtonin partnerin e tyre apo edhe të thoshin gënjeshtra të vogla të bardha, sepse do të preferonin të ishin brutalisht të sinqertë për të gjitha aspektet e marrëdhënies. Ata e thonë ashtu siç është, edhe kur e keni të vështirë të dëgjoni, kështu që ju e dini se nuk po ju mbajnë asnjë sekret. Plus, ata janë të gatshëm të bëjnë punën e vështirë. Edhe pse do të kenë pritshmëri të mëdha, ata do të bëjnë të njëjtën përpjekje që presin në këmbim. Ata nuk do të presin që ju të bëni të gjithë punën. Ata do të përballojnë pjesën e tyre të duhur të përgjegjësive dhe do t’ju befasojnë me gjeste romantike kur nuk e prisni.

Mars

Njerëzit e lindur në mars bëjnë burra të jashtëzakonshëm sepse janë dëgjues të jashtëzakonshëm. Ata nuk do të tundin kokën kur flisni pa dëgjuar se çfarë po thoni. Ata do t’i kushtojnë vëmendje mendimeve tuaja dhe do t’i kujtojnë ato për t’i sjellë më vonë. Personat e lindur gjatë këtij muaji kujdesen sinqerisht për ndjenjat tuaja, kështu që ata nuk do të zhvlerësojnë atë që keni për të thënë në biseda. Edhe kur ata nuk pajtohen ose kanë vështirësi të shohin anën tuaj, ata do të respektojnë emocionet tuaja. Ata kurrë nuk do t’ju bëjnë të ndiheni fajtorë për ndjenjat se si ndiheni ose t’ju akuzojnë për reagim të tepruar. Ata do ta trajtojnë zemrën tuaj me butësi, pavarësisht nga rrethanat.

Qershor

Të lindurit në qershor do të bëhen burra të mrekullueshëm sepse janë dhurues. Ata janë gjithmonë të lumtur për të ndihmuar të tjerët, kështu që ata kurrë nuk do t’ju bëjnë të ndiheni si një shqetësim dhe ata kurrë nuk do t’ju gjykojnë për atë që ndjeni. Akoma më mirë, nuk do t’ju duhet t’i kërkoni të bëjnë një punë të caktuar pesëdhjetë herë, sepse ata do ta bëjnë atë përpara se ju të duhet të kërkoni. Ata do t’i kushtojnë vëmendje nevojave tuaja dhe do të vërejnë kur diçka nuk është në rregull, pa pasur nevojë që ju ta shqiptoni atë nga ata. Meqenëse janë kaq të mprehtë, ata do të jenë në gjendje të hamendësojnë kur keni nevojë për pak dashuri shtesë ose kur keni nevojë për pak hapësirë ​​shtesë. Komunikimi është ende i rëndësishëm, sigurisht, por ata do të kuptojnë gjërat e pathëna, gjuhën e trupit dhe disponimin tuaj.

Dhjetor

Njerëzit e lindur në dhjetor janë burra të mrekullueshëm, sepse ata gjithmonë kërkojnë të kalojnë një kohë të mirë. Ata do t’ju bëjnë të qeshni kur nuk e prisni, që do të thotë se mund t’i bëjnë argëtuese edhe aktivitetet më të zakonshme. Kur jeni me ta, gjithmonë do të kaloni një kohë të mirë – dhe gjithmonë do të ndiheni të inkurajuar, sepse ata kanë të bëjnë me rritjen. Ata duan që ju të dy të arrini potencialin tuaj të plotë dhe do të bëjnë gjithçka që u nevojitet. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të kërkoni dhe ata do të bëjnë më të mirën për t’ju përshtatur. Ata do t’ju mbështesin në çdo mënyrë të mundshme.

 

Artikuj të ngjashëm