Bukuroshi nga Prishtina, djali më i ri në “Për’puthen”

By

“Për’puthen” në edicionin e tij të dytë, është bërë një nga reality show që po rezulton të ketë audiencë maksimale.

Për ju që nuk e ndiqni, formati është i tillë: meshkujt hynë në garë për të fituar zemrën e katër bukurosheve që kanë përballë, e gjitha përcjellë çdo ditë para shikuesve.

E tani gara mes djemve po rritet pas disa eliminimeve por në anën tjetër, janë vajzat ato që janë entuziastë për prurjet e reja sepse do të thotë më shumë opsione për to.

Djali më i fundit që hyri mbrëmë në formatin televiziv, është Beart Rexhepi, djalosh nga nga Prishtina.

Që nga klipi prezantues, interesimi dhe kurioziteti mes vajzave dhe te shikuesit është rritur, për të kuptuar se kush është djali 24-vjecar nga Prishtina.

E në anën tjetër vërehej një ‘pa rahati’ mes djemve… Kjo me të drejtë,,,

Artikuj të ngjashëm