Ledri dhe Sara po shpërngulen jashtë vendit?

By

Në mbrëmjen e djeshme, Prive solli disa të vërteta dhe të pavërteta të kësaj jave.

Ledri dhe Sara po shpërngulen jashtë vendit? Kjo është më se e vërtetë.

Kur, ku dhe pse? Të gjitha detajet jua sjell materiali i mëposhtëm. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm