Britney nuk u shfaq në dokumentar – ‘ky është problemi’

By

Britney Spears nuk shfaqet në dokumentarin e ri, të zhurmshëm për veten e saj, dhe për regjisoren e saj, ky është problemi.

Samantha Stark, drejtoresha e “Framing Britney Spears”, tha për “Entertainment Tonight” se “Ekziston një konflikt i madh etik për mua kur bëj një film ku personi kryesor në të nuk merr pjesë”.

“Është me të vërtetë diçka për të cilën kam menduar gjatë gjithë kësaj kohe që është vërtet sfiduese,” tha Stark. “Unë mendoj se do të doja t’i thosha asaj: “Më telefono. Unë dua të dëgjoj anën tënde”.

Ajo gjithashtu tha, “Ne provuam gjithçka”, madje edhe mesazhet direkte te Spears por pa rezultat.

Artikuj të ngjashëm