Veshjet më të bukura nga java e modës në Paris

By

Pavarësisht se po i afrohemi ditëve të fundit të muajit të modës, stili i rrugës veç sa vjen e përmirësohet e pamjet e pasarelave vazhdojnë të na frymëzojnë.

Java e modës në Paris bashkon redaktorët, dizajnerët dhe influencuesit nga e gjithë bota. Dhe këtë vit, askush nuk hezitoi të tregonte stilin e tij të veçantë.

Shihni stilin e rruges me plotë ngjyra gjatë javës së modës në Paris dhe frymëzohuni për ketë vjeshtë dhe dimër.

Tyler Joe Street Style Paris SS20 Day 3Tyler Joe Street Style Paris SS20 Day 3Tyler Joe Street Style Paris SS20 Day 3Tyler Joe Street Style Paris SS20 Day 3Tyler Joe Street Style Paris SS20 Day 3

Burimi: Elle.com

Artikuj të ngjashëm