‘Brick Records’ shumë aktiv në Prill!

By

Kompania më e re muzikore, Brick Records që është pronë e këngëtarit dhe producentit Adrian Gaxha do të jenë shumë aktiv këtë muaj.

Javën tjetër do të publikohet kënga e re e Lindonit që mban emrin ‘Dale’ teksa menjëherë pas saj do të lançohet edhe projekti i ri Florianit.

Pas këtyre dy produkteve muzikore, Adrian Gaxha brenda tre ose katër javësh do të publikoj edhe këngën e tij që pason ‘Asnjëherë’.

Që të trija këto projekte do të jenë të shoqëruara me videoklip.

Artikuj të ngjashëm