Bota e shoubizit: Çfarë ishte e vërtetë dhe jo e vërtetë këtë javë?

By

Si gjithherë, Prive sjellë të vërtetat dhe të pavërtetat e çdo aktualiteti të javës.

Protagonistë janë më të diskutuarit e javës si ndarja e Teas me Beartin, rikthimi i Yll Limanit dhe Sellma.

Se çfarë ishte e vërtetë dhe jo e vërtetë materiali i mëposhtëm ja u sjellë me të gjitha detajet. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm