Këshilltari i Komunës, Adrian Berisha reagon për komentet se nuk u përkujtuan të gjithë në koncertin e Sabriut

By

Sabri Fejzullahu mbrëmë në Stadiumin e Prishtinës i këndoi Prishtinës, duke i argëtuar në këto kohë të vështira.

Përpos mesazheve pozitive e komplimenteve, kishte dhe disa komente jo të mira, për shkak se nuk janë përkujtuar edhe disa figura të rëndësishme të artit e kulturës shqipe, ndër ta edhe Bekim Fehmiu.

Këshilltari i Komunës së Prishtinës, Adrian Berisha ka reaguar nga komentet e shumta për koncertin e Sabri Fejzullahu të mbajtur mbrëmë duke kërkuar falje ku për shkak të organizimit të shpejtë e lodhjes janë bërë disa lëshime.

Artikuj të ngjashëm